Senetic - IT-apparatuur en netwerkoplossingen

Maak kennis met het nieuwe platform voor resellers - Senetic B2B!

Gaaf dat je er bent! Samen zullen we onze
bedrijfsdoelen bereiken!

Hoe kunnen we uw bedrijf beter ondersteunen?

We willen niet alleen een leverancier voor u zijn, maar een partner. Daarom moedig ik u aan om gebruik te maken van ons B2B-platform, dat is gemaakt met wederverkopers in gedachten. Samen zullen we meer bereiken!

CEO, Senetic
Senetic - Marcin Białożyt
Schakelaars - Cisco, HPE, HuaweiSchakelaars
HDD's en SSD's - Western Digital, Seagate, DellRijdt
HardwareHardware
MonitorenMonitoren
HPE- en Dell-serversServers
StroomvoorzieningStroomvoorziening

Voor resellers zoals u is Senetic niet zomaar een leverancier, maar een partner in de IT-wereld. Ons aanbod omvat niet alleen hardware van de beste fabrikanten, maar ook geavanceerde oplossingen en technologieën waarmee u zich kunt onderscheiden in de markt.

Ga naar het B2B-platform

Ons verhaal

Senetic is in 2009 opgericht in Polen en heeft zich vanaf het begin gericht op internationale expansie. In 2010 openden we onze eerste overzeese vestiging, in het Verenigd Koninkrijk, en in de jaren daarna breidden we ons werkgebied gestaag uit naar andere landen. We hebben nu wereldwijd 35 bedrijven en verkopen in 58 landen.

14Jaren ervaring in de sector
630miljoen PLN omzet
58Landen waar we verkopen
35Bedrijven wereldwijd
2miljoen klanten per jaar
Senetic - netwerkapparatuur, servers, switches, schijven, monitoren

Dankzij onze steeds groeiende kennis en ervaring kunnen we de behoeften van klanten in lokale markten nauwkeurig vaststellen en hen voorzien van de producten en diensten die ze verwachten. We bouwen ons aanbod uit op basis van de huidige trends in de ontwikkeling van nieuwe technologieën en de veranderingen die deze met zich meebrengen voor de wereld en de maatschappij. Elk jaar sluiten kleine en middelgrote bedrijven van over de hele wereld zich aan bij onze gemeenschap van vaste klanten. De groeiende omzet weerspiegelt het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben als IT-leverancier. We zijn er trots op dat we de ontwikkeling en digitalisering van KMO's op alle continenten ondersteunen.

Voordelen van werken met Senetic

Senetic - Software-implementatie en -configuratiediensten

Technische ondersteuning

Wat je uitdagingen ook zijn, ons team van consultants staat klaar om je te helpen. Je krijgt toegewijde ondersteuning in elke fase van de samenwerking.

Senetic - Software-implementatie en -configuratiediensten

Breed scala aan IT-producten

Dankzij ons brede assortiment IT-producten kunnen we ons aanpassen aan de individuele behoeften van uw klanten. Met ons wordt uw aanbod uitgebreid en allesomvattend.

Senetic - Software-implementatie en -configuratiediensten

Aantrekkelijke prijzen voor partners

Als onze reseller profiteert u van voorkeursprijzen, zodat u uw klanten concurrerende voorwaarden kunt bieden.

Senetic - Software-implementatie en -configuratiediensten

Snelle levering

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over deadlines. Dankzij onze beproefde logistieke kanalen bereiken producten u en uw klanten altijd op tijd.

Senetic - Software-implementatie en -configuratiediensten

Ondersteuning na de verkoop

Onze samenwerking stopt niet bij de levering van het product. We bieden ondersteuning na verkoop, helpen problemen op te lossen en beantwoorden alle vragen van uw klanten.

Bekijk onze speciale aanbieding voor wederverkopers
Ga naar het B2B-platform

Partners